von Krogh


von Krogh er et Oslo-basert band, med opprinnelse fra Fredrikstad, innen genren alternativ rock / pop.

Soundet til bandet er en spennende samling av genre som er sydd sammen til von Kroghs eget uttrykk! Inspirasjonen er hentet fra artister som Tommy Tokyo ,Jeff Buckley, Pink Floyd, Radiohead, ELO, Muse, Queen, Thomas Dybdahl, Tom Odell m.fl.

Bandet har allerede spilt for fulle hus både i Oslo og i Fredrikstad, på Herr Nilsen og på Hoi Polloi. Våren 2024 skal vi spille på en rekke spennende scener! Parkteateret i Oslo, Hulen i Bergen og Månefestivalen i Fredrikstad er bare noen av de mange scenene vi blir å høre! 

I mai '24 vant bandet den norske finalen i Emergenza på Rockefeller. De skal dermed representere Norge i den internasjonale finalen i Tyskland (Taubertal Festivalen) i august!

von Krogh beskriver seg selv som et «bipolart band», som skriver om alt fra de mørkeste dalene og lyseste toppene som alle må jobbe seg gjennom. De fem musikerne i bandet samler sine innflytelser, for å skape en variert, følsom og klassisk sound, med store kor og kraftige øyeblikk. Bandet ble startet av Elias von Krogh og Adrian Michelsen i 2019, og med bassist Philip Mjaatvedt, pianist Aadne Salen Sandvik og trommeslager Filip Blindheim, garanterer bandet kvelder hvor følelser i alle deler av spekteret kommer fram!